Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Slokop Festival

Gratis toegankelijk en zonder bijzaken muziekfestival dat voor de twaalfde keer wordt gehouden in het centrum van Landhorst. Met regionale , nationale en internationale bands in het genre van punk , grunge, outlaw country, rock en metal. Slokop blijft bij de basisbehoeften voor de liefhebber; bier, friet en rock 'n roll!


Lavatory Lazy uit Meijel maakt grunge... en hoe! Wil je even terug in de tijd naar de goede muziek van dit millenium? Kom dan om 17.00 uur naar Lavatory Lazy kijken! Daarna knalt Minority uit Landhorst en omgeving er een fikse Green Day tribute tegenaan. Batenburg Hellbillie speelt een eigen unieke stijl van traditionele country en bluegrass. Zelf noemen ze het Kempenkuntrie koeiepunk. Met diepzinnige soms duistere teksten (in het brabants) vol wroeging vermengd met een flinke dosis dood & verderf, bier, zombies en verdriet. Muddy Goggles uit Wilbertoord hebben net hun debuut cd "Hang Me" uit. Ze brengen een set vol rauwe/groovy rock , gebracht met een boos lachend gezicht. Slokop wordt op het buitenpodium keihard afgesloten door de heren van White Boy Wasted uit Eindhoven. Vorig jaar kwam hun debuutalbum "The Dirty South Special"uit en werd geproduceerd door Peter van Elderen (Peter Pan Speedrock), White Boy Wasted is vuil, gemeen, snel, luid, zwaar, lelijk, vol energie en bovenal uniek!


Na al dit muzikaal geweld is er nog een afterparty op het binnenpodium met Bob Wayne uit Alabama USA (Ja, deze komt echt uit Alabama en is geen broer van de brothers...). De opzwepende outlaw country van deze redneck is geïnspireerd door het leven 'on the road' met teksten over truckers, vrouwen en bbq's. Bob Wayne is een regelrechte aanrader voor iedereen met een hart voor rock & roll.

Datum

27  zaterdag 27 juli 2019 om 17.00 uur

Adres

Slokop Festival

Pionierstraat 1

5445 AC Landhorst

advertentie