Mandala Festival

Mandala is geen doorsnee festival. Hier vind je namelijk diverse Tribes die naast muziek ook ruimschoots aandacht hebben gegeven aan theater, (interactieve) kunst, wellness en andersoortig entertainment.


Door de relatieve vrijheid die geschonken wordt aan de Creators, ontstaat een zelfgroeiende community. Deze groei van het festival is ‘live’ te volgen op de socialmediakanalen en op de website van Mandala. 


Eindeloos vermaak voor reguliere campingprijzen

De toegangsprijzen voor Mandala zijn bewust laag gehouden. Niet meer dan wat je voor een normaal weekendje camping betaalt, alleen krijgt de bezoeker er nu eindeloos vermaak bovenop. 


Daarnaast kan de bezoeker het festival tussentijds verlaten en weer betreden. Camping en festival zijn één, dus een tentje mag overal geplaatst worden. Dit houdt tevens in dat er geen strenge controle is op drank en etenswaren. Eten en drinken zijn tegen supermarktprijzen te koop in het supermarktje op het terrein, maar natuurlijk ook bij de verschillende barretjes met creatieve en kwalitatieve cateraars met passie voor eten en drinken. Zo bepaalt de bezoeker wat hij wil spenderen. Geheel in de lijn van het Mandalabewustzijn, wordt tijdens het festival gewerkt vanuit de trash free-gedachte. Samen houden zowel de bezoekers als de organisatie het terrein schoon en opgeruimd. 

Momenten

27  donderdag 27 juni 2019 om 20.00 uur
28  vrijdag 28 juni 2019 de hele dag
29  zaterdag 29 juni 2019 de hele dag
30  zondag 30 juni 2019 de hele dag

Website en social links

mandalafestival.com

Adres

Bergen Wanroij

Zoetendaal 10

5446 PC Wanroij

advertentie