Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Themaexcursie Water, Drinkwater op de Mookerheide

Ga zaterdag 19 maart om 14.00 uur mee op deze themaexcursie over water. Kom te weten hoe drinkwater gewonnen wordt op de Mookerheide en waarom dit een belangrijk gebied is. Ga samen met Waterleiding Maatschappij Limburg en onze excursieleider op pad.


Wat is er zo speciaal aan de Mookerheide dat hier, in dit natuurgebied, drinkwater gewonnen wordt. Waar moet drinkwater eigenlijk allemaal aan voldoen, voordat we het drinkwater kunnen noemen. Tevens ontdek je de Mookerheide, samen met WML en onze excursieleider gaan we op pad over de Mookerheide en leer meer over ons drinkwater en de natuur.


Binnen Natuurmonumenten hebben we het thema water dit jaar. Hoe belangrijk water is voor de natuur maar ook voor de mens om te overleven. Dit willen we samen met WML laten zien in het gebied de Mookerheide.


Praktische informatie

De boswachter van Natuurmonumenten en WML neemt je om 14:00 uur mee vanaf de parkeerplaats Papenbergseweg – Mendozaweg in Mook. Graag een kwartier van tevoren aanwezig. De wandeling duurt tot ongeveer 16:00 uur. Er kunnen maximaal 10 mensen mee. Wil je ook mee? Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk! Doe dit via nm.nl/agenda/rijk-van-nijmegen.

Datum

19  zaterdag 19 maart 2022 om 14.00 uur

Website en social links

www.natuurmonumenten.nl

Adres

Natuurmonumenten

Heumensebaan 2

6584 CL Molenhoek