Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Nachtwachter in Heumensoord

Natuurmonumenten organiseert een bijzondere avondactiviteit voor kinderen van 7 tot 12 jaar in Heumensoord. Durf jij mee het bos in, om de geheimzinnige Nachtwachter te zoeken?


Geheimen van de nacht

Het valt niet mee om verstokte dagkinderen (en hun ouders) kennis te laten maken met de nacht van Heumensoord, maar de Nachtwachter weet als geen ander hoe dit moet worden aangepakt. Ga mee en ontdek de geheimen van de nacht. Je zintuigen moeten extra hard werken in het donker. Je spitst je oren om nachtgeluiden op te vangen, kijkt goed om je heen om nachtdieren te ontdekken en laat je fantasie de vrije loop. Spannend!


Sluier van de stilte

Stukje bij beetje worden de dagmensen ingewijd in de geheimen van de nacht. Daarbij hoort ook enige kennis van het nachtjargon dat de Nachtwachter gebruikt, zoals het begrip 'Sluier van stilte' en de woorden 'Krekelstem' en 'Nachtconcert'. Na de tocht levert de Nachtwachter de deelnemers weer bij 't startpunt af en gaat vervolgens zelf terug naar het westen, de nacht in. De dagmensen die iets minder dagmens zijn geworden kijken de nachtwachter na. Aanmelden kan via natuurmonumenten.nl/rijk-van-nijmegen en dan doorklikken naar agenda.

Datum

10  vrijdag 10 september 2021 om 19.00 uur

Website en social links

www.natuurmonumenten.nl

Adres

Natuurmonumenten

Beukenlaan

6586 AM Plasmolen

advertentie