Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Concert Rik Cornelissen met TRIFID

Op zondag 25 juli 2021 20:00 uur, treedt in de kerk van Mook het Trio TRIFID op, bestaande uit Rik Cornelissen (accordeon), Vincent Houdijk (vibrafoon) en Maciej Domaradzki (contrabas).


Rik Cornelissen (1984), woonachtig in Middelaar, is een vernieuwende en eigentijdse jazz- en klassiek accordeonist. Door zijn brede opleiding en kennis van vele muziekstijlen weet hij de accordeon neer te zetten als een modern en veelzijdig instrument.


Sinds 2017 treedt hij op met het trio TRIFID. TRIFID is genoemd naar de Trifid-nevel, een gebied in onze Melkweg, dat een ongebruikelijke combinatie is van drie ruimtelijke gebeurtenissen. Het jonge energieveld is constant in beweging en is vanaf de aarde te zien als een kleurrijk en helder fenomeen.


TRIFID onderzoekt en ontdekt de unieke samensmelting van accordeon, vibrafoon en contrabas. Het resultaat is een opwindend en intens perspectief van iets dat het beste kan worden omschreven als een levendig, maar toch sereen en intiem, energieveld vol lyriek en mysterie.


TRIFID brengt Sounds of Interstellar Space. Voor meer informatie en kaartjes zie kamermuziekmookenmiddelaar.nl. Uitsluitend toegang met qr-code of vaccinatiebewijs. Kaartjes alleen online verkrijgbaar.

Datum

25  zondag 25 juli 2021 om 20.00 uur

Adres

Stichting Kamermuziek Mook en Middelaar

Franciscanessenstraat 20

6584 GP Molenhoek

advertentie