Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Natuurmonumenten als erfgoedorganisatie

Natuurmonumenten is meer dan bekend als natuurbeschermingsorganisatie. Maar minder bekend is dat de vereniging ook een van de grootste particuliere erfgoedbeheerders van Nederland is. Laat je donderdagavond 20 mei om 19.30 uur meenemen door erfgoed specialist Michiel Purmer.


In deze lezing aandacht voor de geschiedenis van erfgoed binnen Natuurmonumenten en voorbeelden van het rijke bezit, zowel gebouwd, landschappelijk als archeologisch. Nadruk ligt op de historisch waardevolle landschappen die Natuurmonumenten beheert.


Michiel Purmer is specialist erfgoed bij Natuurmonumenten. In 2018 promoveerde hij op zijn proefschrift Het landschap bewaard. Natuur en erfgoed bij Natuurmonumenten. Het landschappelijke erfgoed van Natuurmonumenten speelde hierin een grote rol.


Hoe reserveer je een plekje?

Boek een ticket voor deze interessante online lezing op donderdagavond 20 mei om 19.30 uur. De kosten voor deze lezing zijn € 5,- voor leden van Natuurmonumenten en € 7,50 voor niet-leden. Aanmelden kan via natuurmonumenten.nl/rijk-van-nijmegen en dan doorklikken naar agenda.


Ongeveer een uur voor aanvang ontvang je op het opgegeven mailadres een link waarmee je via Microsoft Teams kunt deelnemen aan deze online lezing. Een account of speciale software zijn niet nodig. Zodra je op de link klikt, opent hij automatisch in je internetbrowser en kun je als gast de presentatie bijwonen.

Datum

20  donderdag 20 mei 2021 om 19.30 uur

Website en social links

Adres

Natuurmonumenten

Zevendaalseweg 21a

6586 AS Plasmolen

advertentie