Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Natuur in Limburg – Online lezing door natuurfotograaf Bob Luijks

Het resulteerde onder andere in ‘Van paarse heide tot orchideeënweide’, een prachtig koffietafelboek over en eerbetoon aan de Limburgse natuur. In zijn presentatie neemt Luijks je op een virtuele reis mee naar zijn favoriete gebieden van Natuurmonumenten in deze gevarieerde provincie, van de stuwwallen in het noorden tot de heuvels in het zuiden en van bevers tot orchideeën. Tijdens de presentatie vertelt Luijks wat er zoal komt kijken bij de totstandkoming van de foto’s en kom je van alles te weten over de gebieden en de daarin voorkomende soorten. De rol van de mensen, met onder andere de cultuurhistorie, wordt daarbij niet vergeten. Na deze presentatie kijkt u gegarandeerd anders naar de natuur in de eigen omgeving en hebt je inspiratie voor vele uren wandelplezier.


Hoe reserveer je een plekje?

Boek een ticket voor deze online lezing op donderdagavond 18 februari om 19.30 uur. De kosten voor deze lezing zijn € 5,- voor leden van Natuurmonumenten en € 7,50 voor niet-leden. Aanmelden kan via natuurmonumenten.nl/rijk-van-nijmegen en dan doorklikken naar agenda.

Ongeveer een uur voor aanvang ontvang je op het opgegeven mailadres een link waarmee je via Microsoft Teams kunt deelnemen aan deze online lezing. Een account of speciale software zijn niet nodig. Zodra je op de link klikt, opent hij automatisch in je internetbrowser en kun je als gast de presentatie bijwonen.

Datum

18  donderdag 18 februari 2021 om 19.30 uur

Website en social links

natuurmonumenten.nl

Adres

Natuurmonumenten

Raadhuisplein 6

6585 AG Mook

advertentie