Wandel mee over de paarse heide

De struikheide bloeit volop. De zon komt langzaam omhoog en voor je op het pad schiet een zandhagedis weg. In de verte ritselt een gladde slang. Geniet samen van de natuur en het unieke uitzicht Trek stevige schoenen aan en ga mee op ontdekkingstocht. Ontdek wat er nog meer te zien is op de Mookerheide. Wellicht komen we de Schotse Hooglanders nog tegen die het gebied begrazen. Tijdens deze wandeling laat de gids je de schoonheid van de Mookerheide zien en leer je de kleurrijke heide kennen.

Praktische informatie

Tijdens deze ochtend op zondag 16 augustus word je om 10.00 uur welkom geheten op de parkeerplaats van Natuurmonumenten op de kruising van de Papenbergseweg en de Hendrik van Nassaulaan in Mook. Graag een kwartier van tevoren aanwezig. Daarna ga je op pad met de excursie-boswachter. De ochtend duurt tot 12.00 uur. Er kunnen maximaal 15 personen mee. Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk!


Door jouw deelname aan deze excursie steun je het behoud van de natuur op de Mookerheide


Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers voor deze excursie is daarom beperkt tot 15 personen. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Kom met eigen vervoer naar de excursielocatie. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Hou je aan de richtlijnen. Voor inschrijven en richtlijnen zie link.

Datum

16  zondag 16 augustus 2020 om 10.00 uur

Website en social links

www.natuurmonumenten.nl

Adres

Natuurmonumenten

Parkeerplaats Hendrik van Nassaulaan

6585 KL Mook

advertentie