Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Kennismaking met trailrunning

Hou je van natuur? Ren je graag lange afstanden en ben je niet vies van smalle paadjes, zandheuvels en modder? Maak dan 7 maart op deze fantastische manier kennis met trailrunnen op het Landgoed Mookerheide.

Ga op pad met een ervaren trailrunner en krijg onderweg tips over het rennen op verschillend ondergronden, stijgen en dalen. Heb jij enige basisconditie maar vooral zin in een leuk en sportief, tweeënhalf uur durend avontuur? Ren dan 10 kilometer met ons mee door de prachtige natuur van het Landgoed. Uiteraard is er een verzorgde pauze.


Praktische informatie

De boswachter van Natuurmonumenten neemt je om 10:00 uur mee vanaf de parkeerplaats bij het jachtslot op Landgoed Mookerheide. Graag een kwartier van tevoren aanwezig. De activiteit duurt tot ongeveer 12.30 uur. Er kunnen maximaal 15 mensen mee. Wil je ook mee? Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk! Dat kan via de website en dan doorklikken op agenda. Door jouw deelname aan deze excursie steun je het behoud van de natuur op Landgoed Mookerheide.

Datum

7  zaterdag 07 maart 2020 om 10.00 uur

Website en social links

www.natuurmonumenten.nl

Adres

Natuurmonumenten

Heumensebaan 2

6584 CL Molenhoek

advertentie