Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Lichtjestocht op Landgoed Mookerheide

Op 15 december a.s. organiseert Natuurmonumenten een bijzondere activiteit. Voor de eerste keer wordt op Landgoed Mookerheide een lichtjestocht georganiseerd. Vanaf 18.00 uur tot 21.00 uur zijn alle kinderen, moeders, vaders, oma’s, opa’s en iedereen welkom om de lichtjestocht van 2,5 km te wandelen. De kerstsfeer kan dan op Landgoed Mookerheide beleefd worden.


Onder het sterrenblinken wandel je naar de sterrenwachters. Misschien zie je bij goed weer de kerstster wel door de telescopen. Een lied zal weerklinken. De herdertjes zijn deze avond in het veld. Hun schapen vinden het fijn om geknuffeld te worden. Midden in de winternacht vertelt een verhalenverteller het aloude, bijzondere kerstverhaal. Om op te warmen is er tijdens de tocht lekkere warme chocomel. En meer…


Komt allen tezamen bij de lichtjestocht op Landgoed Mookerheide! Kom verlicht, dat is extra leuk. Versier jezelf met lampjes en lichtjes of breng een lampion mee. Geen zaklamp!


Praktische informatie

Tijdens deze avond op 15 december word je vanaf 18.00 uur welkom geheten bij de kassen op Landgoed Mookerheide. Je kunt tot maximaal 21.00 uur over de wandeling doen. Dit is een gezinsactiviteit. Wil je ook mee? Meld je dan aan. Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk! Dat doe je via de website van Natuurmonumenten en dan doorklikken naar agenda.

Datum

15  zondag 15 december 2019 om 18.00 uur

Website en social links

www.natuurmonumenten.nl

Adres

Natuurmonumenten

Heumensebaan 2

6584 CL Molenhoek

advertentie