Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Kunst in de Kas van Gonda van der Zwaag

Zaterdag 14 en zondag 15 september toont Gonda van der Zwaag haar kunstwerken in de kas van Landgoed Mookerheide. Dit op uitnodiging van Natuurmonumenten die het Landgoed Mookerheide, met de kassen en het jachtslot in Molenhoek, beheert.


Zelf woont en werkt zij ruim 16 jaar in de voormalige boswachterswoning van Natuurmonumenten naast de veldschuur in het Zevendal te Plasmolen. Voor haar de ideale plek omdat zij veel met natuurlijke en dierlijke artefacten werkt en in een omgeving die voor haar werk inspirerend zijn. Zo heeft zij de film “Leven in het Zevendal“ daar gemaakt. Op kunstgebied heeft ze in de gemeente Mook vaak het voortouw genomen zoals o.a. het oprichten van de Kunstgroep Kolonie Plasmolen. In de ruim 40 jaar als beeldhouwer heeft Gonda vele tentoonstellingen in binnen en buitenland op haar naam staan.


Dicht bij huis nu toont Gonda haar werk in deze bijzondere omgeving van de tuinen op Landgoed Mookerheide. Uiteraard is Gonda zelf ook aanwezig om te vertellen over haar kunstwerken. Bezoekers kunnen genieten van een unieke combinatie van haar werken geïnspireerd op de natuur.


Het gehele weekend kun je bij Lagom op het terras lekker zitten onder het genot van een heerlijk drankje en op zaterdag is Landwinkel de Mookerheide ook geopend. De expositie is geopend op zaterdag 14 en zondag 15 september van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis, er is voldoende parkeergelegenheid. De tuinen en kassen zijn rolstoeltoegankelijk. Meer informatie over gonda via de website.

Momenten

14  zaterdag 14 september 2019 om 10.00 uur
14  zaterdag 14 september 2019 om 15.37 uur
15  zondag 15 september 2019 de hele dag

Website en social links

www.gondavanderzwaag.nl

Adres

Natuurmonumenten

Heumensebaan 2

6584 CL Molenhoek

advertentie