Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Speurtocht met de boswachter van OERRR

Ga mee op speurtocht met de boswachter van OERRR

Ben jij een goede speurneus? Ga 10 juni op ontdekking langs de nieuwe speurtocht op Landgoed Mookerheide die de boswachter speciaal voor jou heeft uitgezet. Dit is de eerste keer dat je deze speurtocht kunt lopen, dus de boswachter van OERRR gaat zelf ook mee. Om jou alles over deze nieuwe route te kunnen vertellen.


Hier, op een hoog punt van de Mookerheide, staat het jachtslot. Het gebouw is al meer dan 100 jaar oud. Rond het opvallende jachtslot liggen sier- en moestuinen met oude kassen en een parkbos. In de kassen en de moestuin kweken mensen groenten en fruit, lekker en gezond! Ontdek samen met de boswachter Landgoed Mookerheide. Onderweg kom je langs paaltjes met een opdracht. Let ook goed op de figuren van het geheimschrift, want die heb je nodig om de plek van de schat te raden.


Doe als eerste deze nieuwe speurtocht en meld je snel aan.


Tips van de boswachter:

- Trek stevige wandelschoenen aan

- Draag kleding die passen bij het weer

- Graag een kwartier voor aanvang aanwezig, zodat de groep op tijd kan vertrekken.

- Honden zijn niet toegestaan tijdens deze wandeling.

- Controleer jezelf achteraf altijd op teken


Aanmelden

De tocht begint op 10 juni om 14.00 uur en is geschikt voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar. Rond 16.00 uur is het weer afgelopen. Kinderen mogen alleen komen, maar als papa of mama het ook leuk vinden mogen die ook meekomen, maar dat hoeft niet. Ze kunnen ook lekker bij Lagom op het terras gaan zitten. Gaan ze mee dan moeten ze ook een kaartje kopen. Kinderen van Oerrr of leden betalen 4 euro en niet leden betalen 7 euro per persoon. Zorg dat je warme kleding en stevige schoenen aan hebt. Honden mogen niet mee. Opgave is verplicht, via de website. Er kunnen maximaal 20 kinderen meedoen.

Datum

10  maandag 10 juni 2019 om 14.00 uur

Website en social links

www.natuurmonumenten.nl

Adres

Natuurmonumenten

Heumensebaan 2

6584 CL Molenhoek

advertentie