Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Op de koffie bij Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten

Woon jij vlak bij de Mookerheide of kom je wel eens genieten van het Groesbeekse bos? Wandel je regelmatig op de Sint Jansberg, ga je graag naar Heumensoord of geniet je regelmatig van de Hatertse Vennen? Woensdagmiddag 21 november is het weer tijd voor de maandelijkse koffiemiddag en kun je gezellig met de boswachters een gesprek aanknopen. Dit keer is boswachter Ellen Luijks van Natuurmonumenten niet alleen, ook de boswachter van Staatsbosbeheer, Lydie van Santen, zal aanwezig zijn in Landwinkel de Mookerheide op Landgoed Jachtslot de Mookerheide. 


Boswachter Ellen vertelt: “Er kwamen tijdens mijn eerdere koffiemomenten veel vragen over de aangrenzende natuurgebieden van Staatsbosbeheer. Onze eigendommen lopen in elkaar over. Daardoor is het voor bezoekers vaak lastig van wie welk natuurgebied is.”

Boswachter Lydie: “We zijn elkaars buren en wat is er nu leuker dan samen de mensen ontvangen en te verwelkomen in onze gebieden.”

Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer willen graag weten waar je van geniet, waar je enthousiast over bent of waar je je aan stoort. Of kom gewoon langs voor een gezellig praatje. Je bent van harte welkom op woensdag 21 november tussen 15 en 17 uur in Landwinkel de Mookerheide op Landgoed Jachtslot de Mookerheide. De koffie staat klaar!


Datum

21  vrijdag 21 december 2018 om 15.00 uur

Website en social links

www.natuurmonumenten.nl

Adres

Landgoed Jachtslot de Mookerheide

Heumensebaan 2

6584 CL Molenhoek