Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Wandel mee over de paarse heide

In augustus is Mookerheide op haar mooist. Wandel mee met de excursie-boswachter van Natuurmonumenten over de paarse heide van de Mookerheide.


De struikheide bloeit volop. De zon komt langzaam omhoog en voor je op het pad schiet een zandhagedis weg. In de verte ritselt een gladde slang. Geniet samen van de natuur en het unieke uitzicht Trek stevige schoenen aan en ga mee op ontdekkingstocht. Ontdek wat er nog meer te zien is op de Mookerheide. Wellicht komen we de Schotse Hooglanders nog tegen die het gebied begrazen. Tijdens deze wandeling laat de gids je de schoonheid van de Mookerheide zien en leer je de kleurrijke heide kennen.


Praktische informatie

Tijdens deze ochtend word je om 9.30 uur welkom geheten op de parkeerplaats van Natuurmonumenten op de kruising van de Papenbergseweg en de Hendrik van Nassaulaan in Mook. Graag een kwartier van tevoren aanwezig. Daarna ga je op pad met de excursie-boswachter. De ochtend duurt tot 11.30 uur. Aanmelden kan via natuurmonumenten.nl/rijk-van-nijmegen en dan doorklikken naar agenda.

Datum

22  zondag 22 augustus 2021 om 09.30 uur

Website en social links

www.natuurmonumenten.nl

Adres

Natuurmonumenten

Hendrik Nassaulaan

6586 AM Mook

advertentie