Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

OERRR speuren naar reeën

Ken jij de reeën van Heumensoord? Dichtbij de stad en toch zoveel reeën. Ga mee op ontdekking. Een wandeling voor echte natuurkinderen die ervan dromen om boswachter te worden.


Ga mee het veld in. Houd oren en ogen goed open, je weet nooit wat je tegen komt. Zo ontdek je van alles: een pootafdruk in het zand, een sierlijke veer, een prachtige lucht. Of zelfs een ree of een cirkelende roofvogel. Vraag de boswachter alles wat je altijd al wilde weten. Trek laarzen en kleren aan die vies mogen worden, het kan zijn dat we door plassen moeten waden of door zand banjeren. Oh... en vanwege de grootte van de groep en iets met corona mogen je ouders alleen achteraf je avonturen horen.


Veel grote dieren

In Heumensoord leven veel reeën. Ooit een ree gezien? De boswachter weet de beste plekjes om ze tegen te komen. In het bos leven nog meer wilde dieren zoals het zwijn en de bosuil. Wie weet heb jij geluk en zie je één van deze dieren in het echt. We speuren ook naar diersporen, die zijn sowieso in Heumensoord te vinden. Aanmelden kan via natuurmonumenten.nl/rijk-van-nijmegen en dan doorklikken naar agenda.

Datum

14  zaterdag 14 augustus 2021 om 19.00 uur

Website en social links

www.natuurmonumenten.nl

Adres

Natuurmonumenten

Beukenlaan

6525 SW Plasmolen

advertentie