Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

8 uur lang live muziek tijdens Lagerhuis Live

Grandcafé zalen ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill presenteert op zondag 30 juni vanaf 13.30 uur Lagerhuis Live. Dit is een muzikale dag waar op 2 verschillende podia maar liefst 8 uur lang genoten kan worden van semi-akoestische en ook versterkte optredens. Lagerhuis Live is gratis toegankelijk en de deuren gaan om 13.00 uur open.


Maandelijks is er bij Grandcafé ’t Lagerhuis live semi-akoestische muziek te horen. Maar ook zijn er regelmatig andere muzikale optredens waarmee ’t Lagerhuis veel bands de mogelijkheid biedt hun muzikale kwaliteiten te laten horen en zien. Maar ook doen zij hiermee veel liefhebbers van live muziek een groot plezier, dat blijkt uit de vele positieve reacties die zij ontvangen en de groeiende groep vaste bezoekers van deze muzikale activiteiten in ’t Lagerhuis.


Deze belangstelling en enthousiasme van bezoekers is ook de basis van Lagerhuis Live. Vanaf 13.30 uur hoort en ziet u er op 2 verschillende podia 7 verschillende bands. Zij staan garant voor 8 uur non-stop muziek, dit zowel semi-akoestisch als versterkt en dit van de mooiste luisterliedjes tot stevige rocknummers. Een breed muzikaal programma met voor elke muziekliefhebber wel wat leuks.

Datum

30  zondag 30 juni 2024 om 13.30 uur

Website en social links

www.lagerhuismill.nl

Adres

't Lagerhuis

Beerseweg 9

5451 NR Mill