Sing a song

Een avondvullend programma met geweldige singer-songwriters. Kom luisteren en genieten van...


Joost Wander timmert al enige tijd aan de weg als singer-songwriter van de Nederlandse bodem. Uptempo Nederpop gecombineerd met wereldmuziek, zo beschrijft hij zelf. Met zijn eigen werk en knallende covers speelt Joost, solo en met band, door heel Nederland en de Antillen. Met zijn liedje “Geldmachine” won hij samen met rap-duo Dos Hermanos de elevator pitch van 3FM met meer dan 20.000 stemmen. In 2019 gooide hij hoge ogen in het programma “All Together now” met zijn cover “Is dit alles”. In 2020 stond hij in de halve finale van “We want more” op SBS6. Naast de publiciteit bij TV programma’s opende hij al voor Xander de Buisonjé op Spijkenisse live. Daarnaast deelde hij het podium met diverse grote namen zoals: Blof, Danny Vera, The Kik, Waylon en Heavn. Dankzij alle tv aandacht heeft hij ook een mooie tour op curacao mogen doen.


DYLAN WAYNE Dylan Wayne is een singer-songwriter uit Arnhem. Sinds drie jaar brengt hij zijn eigen geschreven muziek uit, en wil hiermee graag zijn gevoel overbrengen en ervaringen uit zijn eigen leven delen. Dit doet hij door te experimenteren met verschillende genres, wat leidt tot vernieuwende tunes!


Zijn grootste hoogtepunt tot zover is zijn nummer "Breeze of air", geproduceerd met een goede vriend Dbroke. Het nummer beschrijft licht vinden in donkere tijden en is vervolgens in een EDM jasje gegoten. Dit nummer spelen ze graag samen live op festivals, en heeft tevens binnen één jaar na de release al meer dan een miljoen streams bereikt!


Afgelopen jaar heb je Dylan kunnen spotten op SBS6, waar hij meedeed aan het programma ‘the Talent Scouts’. Hier vertolkte hij zijn versie van "Sexy and I know it", en raakte hij een gevoelige snaar met "Fix You" van coldplay. Ook tijdens zijn optredens wisselt Dylan covers met zijn originele muziek af.


Muziek heeft altijd een rode draad in zijn leven gespeeld, vooral bij het horen van live muziek maakte zijn hart een sprongetje. Vanaf zijn twaalfde maakt hij al zelf muziek, wat begon met drummen. Vanaf zijn 16e stapte hij over op gitaar, en al snel kwam hij erachter dat hij zichzelf goed kan begeleiden met zang. Na wat jaren oefenen is hij vanaf zijn 18e begonnen met nummers coveren, en gaf hij zijn eerste optredens. Inmiddels is zijn muzikale carrière uitgegroeid tot het zelf maken van muziek in de studio in samenwerking met verschillende producers en artiesten.


SPIEGELPALEIS Spiegelpaleis is een band die talige, Nederlandse popliedjes maakt. Verwacht poëtische liedjes met een flinke kick en vele dwaalsporen. Begonnen met het maken van Engelse indie-pop en door de jaren ontwikkeld in meerdere formaties. Dit keer zang door Merel Klaassen, begeleid door Max Hilderink. Beide studeren aan het conservatorium in Enschede, docent muziek.

Datum

5  vrijdag 05 januari 2024 om 20.00 uur

Website en social links

www.myllesweerd.nl

Adres

Cultureel Centrum Myllesweerd

kerkstraat 3

5451 BM Mill