Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Creatief met een Coach

Een gelukkig leven, met dagen vol energie. Wil jij daar graag meer van? In deze jachtige tijden is het soms lastig om een goede balans te vinden tussen actie en rust. Niki Elevelt had een stabiel leven, en besloot toch om het roer drastisch om te gooien. Benieuwd waarom ze dit gedaan heeft, en wat het haar heeft opgeleverd? Niki geeft in juni en juli drie workshops over deze onderwerpen bij bibliotheek Mill.


Op 6 en 20 juni en 4 juli bespreekt Niki verschillende onderwerpen. Eerst gaat ze dieper in op ‘Hoofd en hart’. Beiden hebben invloed op hoe je je leven vormt en beleeft. Hoe dit elkaar beïnvloedt en waar voor jou de balans ligt; dat leer je op 6 juni.


Vervolgens gaat Niki dieper in op hoe je jezelf op d eerst plek zet. Veel mensen zorgen beter voor een ander dan voor zichzelf. Dit kan er zelfs op uitlopen dat je je eigen wensen, dromen of behoeften uit het oog verliest. Vind jij het lastig om jezelf prioriteit te geven? Kom op 20 juni meedoen!


Tijdens de laatste avond heeft Niki het over duurzame energie. Want wat haar betreft mogen we minstens zo zorgvuldig omgaan met onze persoonlijke energie, als met de energie in ons huishouden. Ook dat is geen onuitputtelijke bron! Wat geeft je energie, en wat kost energie? Hoe ga je hiermee om? Sluit aan op 4 juli en ga geïnspireerd terug naar huis!


Graag vooraf aanmelden via biblioplus.nl/agenda.

Momenten

6  dinsdag 06 juni 2023 om 19.30 uur
20  dinsdag 20 juni 2023 om 19.30 uur
4  dinsdag 04 juli 2023 om 19.30 uur

Website en social links

biblioplus.op-shop.nl

Adres

BiblioPlus

Kerkstraat 3

5451 BM Mill