Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

PopPubQuiz met liveband Crossroads in Myllesweerd

Weet jij veel van muziek? Of ken je anderen die juist veel van muziek weten en heb jij zelf zin in een gezellige avond? Stel dan een team samen van 4 personen en doe op woensdagavond 28 december mee aan de PopPubQuiz in Myllesweerd. Per team bedragen de inschrijfkosten 20,- euro en dit is inclusief 4 consumpties. Reserveer online via www.myllesweerd.nl of haal tickets af bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.


PopPubQuiz

Entertainment van de bovenste plank. Dat is deze professionele PopPubQuiz over de top 2000 op woensdagavond 28 december in Myllesweerd met presentator (Nick Veekens), jury en liveband Crossroads! Doe mee met de leuke interactieve Pop-Pub quiz over popmuziek. Raad de muziekintro's, geniet van legendarische videoclips en zing mee met deze topcoverband van ervaren muzikanten. Ook de Millse drummer Toon Copier is van de partij!


Zie voor meer activiteiten, evenementen, films en theatershows in Myllesweerd ook de site www.myllesweerd.nl en volg Myllesweerd via social media.

Datum

28  woensdag 28 december 2022 om 19.45 uur

Website en social links

www.myllesweerd.nl

Adres

Myllesweerd

Kerkstraat 3

5451 BM Mill