Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Delamice live in ’t Lagerhuis in Mill

Elke maand is er bij Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg een zondagmiddag gereserveerd voor live muziek. Deze maand is dat zondag 11 december. Dan hoort en ziet u er vanaf 16.00 uur Delamice. Toegang is helemaal gratis.


Delamice

Delamice bestaat uit die brave broers die hun hele leven al (met) muziek spelen, van reggae tot punk, van blues tot funk. En hoewel ze dat in allerlei andere bands en projecten nog steeds doen, willen ze als Delamice vooral … mooie meezingliedjes maken! Denk daarbij aan sleutelwoorden als heartbreaking tearjerkers, sing-along evergreens, beautiful ballads, close harmony, sweet sixties & fifties, sentimental journey en meer.


Delamice speelt in een simpele maar effectieve bezetting van gitaar en bas en soms een tingeltangel. En drie klaterende kelen natuurlijk. Delamice nodigt uit tot lekker luisteren maar ook tot luidkeels meezingen. Hiervoor zorgen de in Mill geboren en getogen broers Erik Verstraten die zingt en gitaar speelt, Harm Verstraten die zingt en tamboerijn en kazoo speelt en Peter Verstraten die zingt en bast.


Agenda:

  • Zondag 11 december 2022 – Delamice & Friends;
  • Zondag 8 januari 2023 – Bulldog UP;
  • Zondag 12 februari 2023 – Two stools;


Meer weten over de activiteiten en mogelijkheden in ’t Lagerhuis? Like de Facebookpagina en zie www.lagerhuismill.nl

Datum

11  zondag 11 december 2022 om 16.00 uur

Website en social links

www.lagerhuismill.nl

Adres

't Lagerhuis

Beerseweg 9

5451 NR Mill