Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Steven Brunswijk - Wat een man kan, kan ik ook!

Sinds het begin van de mensheid wordt het vrouwelijk geslacht als ‘zwakker’ gezien. Maar niets is minder waar! Ik heb geleerd van verschillende powervrouwen in mijn leven zoals mijn moeder en mijn vrouw. Een vrouw kan heel veel dingen ook veel beter dan een man. MAAR NIET ALLES! En daar wringt ook gelijk de schoen.


Die eeuwige discussies over het autorijden en het kunnen multitasken. ‘zwanger zijn doet pijn en dat zou een man nooit aan kunnen’ Ja, dat weten we nu onderhand wel… En ja, ook mannen kunnen echt ziek zijn. En nee, ze hebben dan niet de ‘mannengriep’. Mannen zijn beter in dingen en vrouwen zijn weer beter in andere dingen. En dat is ook helemaal niet erg. Maar er zijn een hoop vrouwen die koste wat kost alles, maar dan ook écht alles beter willen kunnen dan een man. Alles Steven? Ja alles…


Sinds zijn spraakmakende video op de website van Dumpert is Steven Brunswijk bekend geworden in heel Nederland. Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van velen te veroveren. Dat de filmpjes op het internet meer dan alleen een gimmick zijn bleek al snel met de voorstelling Vooroordelen, zijn theaterdebuut. Voor Steven is dit alles pas het begin. Zijn missie is mensen laten lachen, vanaf het podium waar hij zichzelf kan zijn!


De show start om 20:15 uur en tickets kosten 17,- euro (incl. consumptie). Koop tickets bij de balie van Myllesweerd of reserveer online via www.myllesweerd.nl.

Datum

30  zaterdag 30 april 2022 om 20.15 uur

Website en social links

Adres

Myllesweerd

Kerkstraat 3

5451 BM Mill