Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD - Capharnaum bij Filmhuis Mill

Elke eerste en derde woensdagavond van de maand is er in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill een film te zien. Filmhuis Mill start om 20.00 uur, tickets kosten 8,- euro en dat is inclusief een consumptie. De filmcommissie staat ook altijd open voor suggesties. Wilt u dus een bepaalde film graag een keer in Filmhuis Mill zien? Laat het de commissie weten en zij kijken wat lukt.

Mail uw suggesties en wensen naar filmhuis@myllesweerd.nl

 

Capharnaum

Twaalfjarig schoffie Zain wordt in de straten van Beiroet opgepakt door de politie en klaagt tijdens de rechtszaak zijn ouders aan, omdat die zouden hebben verzaakt bij de opvoeding. In flashbacks krijgen we te zien dat de zaak van Zain een stuk sterker is dan je aanvankelijk zou vermoeden. Intelligent en mooi ingehouden portret van de zware strijd die in de achterbuurten van Libanon geleverd moet worden om te overleven. Niet alleen door Zain, maar ook door de illegale Ethiopische Rahil en óók door Zains ouders.

 

Tickets voor deze film die woensdag 3 november om 20.00 uur start zijn af te halen bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Ook online reserveren is mogelijk. Zie daarvoor website.

Datum

3  woensdag 03 november 2021 om 20.00 uur

Website en social links

www.myllesweerd.nl

Adres

Myllesweerd

Kerkstraat 3

5451 BM Mill