Natuurfeestje Tongelaar

Zondag 24 oktober vieren we de herfst op Landgoed Tongelaar met een klein Natuurfeestje. Deze middag staat in het teken van natuur en buitenspelen, met activiteiten voor kids van 4 tot 12 jaar. Alleen op reservering vooraf.


Programma

Vrijwilligers van Brabants Landschap, IVN en Scouting verzorgen natuuractiviteiten in de weide en boomgaard bij het kasteel. Je kunt mee op paddestoelenbingo in het bos, pompoenen schilderen, pompoenslijm maken, vogelvoederhuisjes vlechten, vogelcupcakes versieren, zaadbommetjes en oorwurmenhotels maken of zoeken naar natuurvoorwerpen met de herfstspeurdoos. Een echte bushcrafter brengt je de fijne kneepjes bij van het maken van vuur, de natuurprofessor geeft mini-colleges in de kinderuniversiteit (o.a. over uilen) en er zijn dassenworkshops. Genoeg te doen dus!


Kosten en reserveren

Deelname is € 5,- per kind, ouders gratis. Reserveren (alleen voor de kinderen, ouders hoeft niet) kan via de website: www.kasteeltongelaar.nl


Natuurfeestje Tongelaar wordt georganiseerd door Kasteel Tongelaar, Brabants Landschap, en Ontdek Mill. Dankzij Stichting DikGroen krijgen 50 kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben een free ticket. Alle activiteiten zijn onder voorbehoud van recente ontwikkelingen.


i.v.m. beperkte parkeerruimte vragen we iedereen zoveel mogelijk met de fiets te komen

Datum

24  zondag 24 oktober 2021 om 11.00 uur

Website en social links

www.kasteeltongelaar.nl

Adres

Kasteel Tongelaar

Tongelaar 12, navigatie Hoogedijk Mill

5451 HS Mill

advertentie