Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

AFGELAST - Mill draait door

Mill draait door” op 16, 17 en 18 juli, draait u mee?

 

In het weekend van 17 juli willen een aantal enthousiaste inwoners samen met veel andere vrijwilligers een activiteit organiseren om de gezamenlijke lokale horecafeesten te steunen. Dit alles onder de naam Mill draait door. Het evenement zal plaats gaan vinden in het Aldendrielpark. Dit overigens alleen als het zonder coronaregels zoals gezondheidstesten en de bekende halve meter afstand mogelijk is. Het zal een weekend worden met muziek, activiteiten, feest en . . . .

 

Wilt u als club, vereniging of organisatie een activiteit organiseren dat weekend? Wilt u als band, DJ, zanger, zangeres of ander soortige artiest een optreden verzorgen? Wilt u als vrijwilliger actief zijn bij het opbouwen, opruimen en of gedurende dat weekend? Of hebt u een andere mogelijkheid om Mill draait door te steunen of ondersteunen? Laat het dan nu weten!

 

De totale opbrengst van dit weekend zal beschikbaar worden gesteld voor de gezamenlijke horecafeesten in Mill zoals bijvoorbeeld de gezamenlijke kermis- en carnavalsfeesten. Gezien de voor o.a. horeca lastige tijd is het voor velen straks niet mogelijk om financieel te investeren in gezamenlijke horecafeesten. Omdat evenementen zoals de gezamenlijke kermis- en carnavalsfeesten wel erg belangrijk zijn voor de leefbaarheid in ons dorp, wil men met Mill draait door zorgen voor een financiële basis om de gezamenlijke horecafeesten voort te laten bestaan.

 

Meer weten? Like de Facebookpagina en zie website.

Momenten

16  vrijdag 16 juli 2021 om 16.00 uur
17  zaterdag 17 juli 2021 om 16.00 uur
18  zondag 18 juli 2021 om 16.00 uur

Website en social links

www.milldraaitdoor.nl

Adres

Mill draait door

Aldendrielpark

5451 NR Mill

advertentie