Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Piko Style, Kunstroute, Gespot en Strandpaviljoen in Het 12uurtje

Elke zondag zijn er diverse interviews te horen over de meest uiteenlopende onderwerpen in het L.O.M.-radioprogramma Het 12uurtje. Zo ook deze zondag 2 mei. Maar de programmamakers horen en lezen ook graag uw suggesties rond onderwerpen. Dus hebt u een idee rond een interview of wilt u van een bepaald onderwerp of ontwikkeling meer weten? Stuur een mailtje naar studio@het12uurtje.nl

 

Op zondag 9 mei zal de winkel van Piko Style aan de Kerkstraat 9 in Mill officieel worden geopend. Een mooie ontwikkeling voor het Millse centrum, want hoe meer winkels in het centrum, hoe meer reuring en beleving. In Het 12uurtje is op zondag 2 mei tussen 12.00 uur en 14.00 uur een gesprek met Marie-Louise Konings over haar winkel.

 

Vanaf 5 mei kan iedereen 28 kunstwerken bekijken die deel uitmaken van de Kunstroute van Ontdek Mill. Bert Verweijen is een van de initiatiefnemers en zal in Het 12uurtje een toelichting geven op hetgeen bezoekers kunnen verwachten.

 

In Cultureel Centrum Myllesweerd is vanaf 1 mei een expositie te zien van leden van fotoclub Gespot. Marius Willems is voorzitter van deze fotoclub. In Het 12uurtje gaan Tom en Corné met hem bellen om te horen wat Gespot zoal doet en wat voor fotowerken er tijdens de expositie te zien zijn.

 

Peggy en Yvonne van Hout zijn vanaf 1 mei de exploitanten van Strandpaviljoen de Kuilen in Langenboom. In Het 12uurtje kunt u nader kennis maken met deze zussen en hoort u wat ze zoal van plan zijn in en rond het Strandpaviljoen.

 

Verder is er uiteraard weer het spelletje Pim Pam Pret met luisteraars, wordt er gebeld met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag en is het weer Elvis-Time. Like de Facebookpagina van Het 12uurtje om niets te missen en zie voor meer informatie of om wereldwijd mee te luisteren ook de website.


Foto Cockie Kremers

Datum

2  zondag 02 mei 2021 om 12.00 uur

Website en social links

www.het12uurtje.nl

Adres

Lokale omroep Mill

Kerkstraat 3

5451 BM Mill

advertentie