Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Nieuw radioprogramma bij de lokale omroep Mill: “Weekend vibes”

Op vrijdagavond 8 januari gaat er bij de lokale omroep Mill een nieuw radioprogramma van start. Van 19.00 tot 20.00 gaan Henk Ermers en Anco Bloemendal dit met name op de jongere luisterraar gerichte muziek en info programma verzorgen.


De muziek zal steeds gekozen worden uit de meest recente streamings lijsten zoals bijvoorbeeld de streaming top 40, natuurlijk blijft er ook ruimte voor muziek voor de wat oudere jongere.

De eerste uitzendingen staan met name in het teken van muziek maar zo gauw de coronamaatregelen het toestaan en er weer festivals en bijeenkomsten voor jongeren worden georganiseerd gaan Henk en Anco dit uitdiepen en bekend maken, ook worden er jongeren gevraagd hun mening over de muziek en andere activiteiten te geven. Gedurende de corona maatregelen natuurlijk corona proof via de telefoon of whatsapp. Zo gauw het weer kan zijn ook studio gasten mogelijk.


Studio gasten kunnen dan zijn, jongeren die festivals gaan bezoeken of hebben bezocht en daarover vertellen maar ook lokale bands kunnen doormiddel van een demo iets van zich laten horen. Lijkt het je leuk om dit in ons programma te komen vertellen, of ben je lid van een band en wil je jullie demo bij ons laten horen. Neem dan contact op met Anco Bloemendal telf/whatsapp. 06-293 284 18 of mail info@lokaleomroepmill.nl

Dus vanaf vrijdag 8 januari, elke vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur “Weekend vibes” van en voor You. Luister wereldwijd mee via www.lokaleomroepmill.nl

Datum

8  vrijdag 08 januari 2021 om 19.00 uur

Adres

Lokale omroep Mill

Kerkstraat 3

5451 BM Mill

advertentie