Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Millse Kermis

Tijdens de Millse kermis is er dit weekend ook bij Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg het een en ander te beleven.

Zo organiseren zij op vrijdagavond 18 en zaterdagavond 19 september vanaf 21.30 uur all-in kermisfeesten met DJ Maarten de Groot. Voor 32,- euro per persoon is het een avond feest inclusief bier, fris, wijn, pinda’s, hapjes en broodje snack.

Op zondagmiddag 20 september staat “Janke gebloaze” op het programma, een middag met tonpraters en veel humor die eventueel uitgebreid kan worden met een diner. Zondagavond 20 september is er vanaf 18.00 uur een Close to Harmony party, toegang hiervoor is slechts 5,- euro, inclusief 2 consumpties en hapjes.


Close to Harmony

Veel luisteraars genoten al van deze mooie live setting op het terras, bij het kampvuur, in een kroegje, lounge of op een privéfeest. Close to Harmony bestaat uit drie muzikanten die hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend hebben. De heren zijn al jarenlang actief in diverse bands en onderscheiden zich door hun meerstemmige zang. Daardoor kan dit trio je als geen ander meenemen op een akoestische muzikale reis door de tijd, van het roerige verleden, tot het veelzijdige heden. Relaxen gegarandeerd!


Het trio bestaat uit :

Paul Kahlert gitaar en zang

Herman van Kuppevelt gitaar en zang

Louis Kahlert basgitaar en zang


Reserveren

Tevoren reserveren is noodzakelijk. Zie voor meer informatie en wijze van reserveren de advertentie elders in deze editie van De Neije Krant. Ook via de Facebookpagina van ’t Lagerhuis is meer informatie te vinden net als op de website.

Momenten

18  vrijdag 18 september 2020 om 19.00 uur
19  zaterdag 19 september 2020 om 19.00 uur
20  zondag 20 september 2020 om 18.00 uur

Website en social links

www.lagerhuismill.nl

Adres

Lagerhuis

Beerseweg 9

5451 NR Mill