Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Stoep en Garageverkoop in Mill

Aanstaande zondag 6 september organiseert Stichting Activiteiten Mill opnieuw de stoep, schuur en garageverkoop in de gemeente Mill en Sint Hubert. Ruim 180 deelnemers melde hun adres aan voor deze 6e editie. In Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord zullen particulieren vanaf de oprit of vanuit de schuur of garage de meest uiteenlopende handelswaar aanbieden. Maar ook zijn er deelnemers die gezamenlijk op een pleintje of grasveldje hun waar te koop aanbieden.


Alle deelnemende adressen zijn te vinden in De Neije Krant en op inmill.nl. Daarnaast zijn deelnemers opgeroepen ook hun verkoopadres te versieren met ballonnen en of vlaggen, om zo hun deelname te promoten. Uiteraard kan dit ook via de eigen social mediakanalen.


Stichting Activiteiten Mill heeft alle deelnemers gewezen op de geldende RIVM-maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook bezoekers wordt verzocht zich hieraan te houden. Blijf bij de bekende aan corona gerelateerde gezondheidsklachten thuis en respecteer de anderhalve meter afstand bij het bezoeken van de deelnemende adressen.

Datum

6  zondag 06 september 2020 om 11.00 uur

Adres

Rommelmarkt

kerkstraat

5451 TD Mill