Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Pruuf de Zomer: een Kuulinaire wandeltocht

Heerlijk eten en wandelen? Dat kan tijdens Pruuf de Zomer, want dat is genieten van een smaakvolle tocht door het zomerse landschap rondom De Kuilen en aanschuiven bij drie verschillende culinaire gelegenheden om de zomer ook te proeven. Pruuf de Zomer is de ideale combinatie van bewegen en onderweg lekkere hapjes nuttigen in een mooie omgeving. 


Op zondag 30 augustus kunt u vanaf 10:00 uur tot 14:00 uur elk uur starten bij De Valkhoeve in Mill aan uw tocht. De wandeltocht is uitgezet tussen drie culinaire adressen in Mill en Langenboom. Op het startpunt geniet u van de eerste proeverij om vervolgens naar het tweede gastvrije adres te lopen en na drie adressen eindigt u weer bij het beginpunt waar u het laatste gerecht nuttigt. De deelnemende eetgelegenheden zijn Het Glaslokaal in Langenboom, De Valkhoeve in Mill en Kookstudio Het MoMent in Langenboom. De wandeltocht is ongeveer 10 KM lang en voert u door het wisselende landschap in het natuurgebied rondom De Kuilen waar u zult zien hoe de zomer zich heeft ontwikkeld. 


Pruuf het Goeie Leven

De culinaire wandeltochten onder de noemer Pruuf het Goeie Leven is een idee vanuit Ontdek Mill. In 2018 jaar hebben een aantal ondernemende dames die lid zijn van dit toeristisch recreatieve platform, het idee opgepakt en de koppen bij elkaar gestoken om samen de eerste editie – Pruuf de Lente – te organiseren. Pruuf de Lente was uitverkocht en bekroond met een gemiddeld cijfer van een 8,6 door de deelnemers. Hierna nog een aantal Pruuf-rondes. Na een stille periode is nu weer de draad opgepakt en wordt er een nieuwe Pruuf de Zomer georganiseerd, die uiteraard volledig Corona-proof is. 


Reserveren 

Gezien de maatregelen rondom de Corona, hebben de organiserende dames besloten om per tijdsblok (er zijn er 5) maximaal 10 deelnemers toe te staan. Reserveren kan door een e-mail te sturen aan pruuf@hetmoment.info waarin u aangeeft welk uur – tussen 10:00 en 14:00 uur – u wenst te starten. In de reactie op uw bericht ontvangt u alle informatie en de betaalmogelijkheid. Deelname kost € 35 per persoon, kinderen tot 10 jaar ontvangen 50% korting en de consumpties zijn voor eigen rekening. Honden mogen aangelijnd meewandelen, maar niet bij de eetgelegenheden binnen, mits het een hulphond is. Ga naar de facebookpagina Pruuf Het Goeie Leven voor meer info.

Datum

30  zondag 30 augustus 2020 om 10.00 uur

Website en social links

Adres

De Valkhoeve

Valkweg 11

5451 PX Mill