Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD - Cabaretier Arnout van den Bossche in Theater Myllesweerd

Zaterdagavond 4 april staat cabaretier Arnout van den Bossche in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Voor zijn humoristische show Burn-out voor Beginners haalt Arnout inspiratie uit zijn vorige leven als ingenieur voor grote bedrijven. Nodeloos lange mailconversaties terwijl je collega naast je zit en het haantjesgedrag van de managers. Arnout zag hoe werknemers zich door deze schijnbaar kleine elementen knettergek lieten maken. Als je denkt dat jij het slecht hebt op je werk, kom dan zeker kijken

naar deze cabaretshow. Aanvang 20.15 uur en tickets kosten 19,- euro inclusief een consumptie. Haal tickets bij de balie of bestel online via de website.


Ook Arnout heeft twee jaar geleden de slag van de hamer gekregen. Het vele toeren voor 'De Relatiefluisteraar' werd hem te veel en hij stond aan de rand van een burn-out. Wat hij zelf jarenlang heeft zien gebeuren rondom hem op kantoor, overkwam hem nu zélf. Hij wilde volledig stoppen met comedy. Hij kreeg zich niet meer opgeladen om weer uren alleen onderweg te zijn. Na een periode van rust begon hij onderzoek te doen over de thema's werken en burn-out. Hij kwam zichzelf meermaals tegen en ontwikkelde inzicht in hoe het zo ver was kunnen komen. Langzamerhand kwam de mentale klik en klauterde hij uit zijn eigen trechter. En toen is er iets constructief uit gekomen: zijn theatershow Burn-out voor Beginners.

Datum

4  zaterdag 04 april 2020 om 20.15 uur

Website en social links

www.myllesweerd.nl

Adres

Myllesweerd

Kerkstraat 3

5451 BM Mill