Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Silver Dimes bij café Royal in Mill

Zaterdagavond is het bij café Royal in Mill weer tijd voor blues. Vanaf 22.00 uur zijn die avond the Silver Dimes er te horen en zien. Zoals gebruikelijk is de toegang hier helemaal gratis.



The Silver Dimes

Na de release van de EP ‘No Cure, No Pay’ in 2016 heeft The Silver Dimes met gigs in binnen- en buitenland een gedegen live-reputatie opgebouwd.

Hoogtepunt was een zinderend optreden op het fameuze Sighisoara

International Blues Festival in maart 2018.

In 2018 bracht de band haar eerste volledige studioalbum ‘Electrifying’ uit, dat voornamelijk eigen werk bevat. Van de show in Sighisoara werd de live cd ‘Double Trouble – Live @ Sighisoara’ uitgebracht. Beide albums hebben inmiddels in meer dan 70 landen hun weg naar fans en volgers gevonden en ook de internationale radiostations weten de muziek van The Silver Dimes op juiste waarde te schatten.

Het befaamde YouTube kanaal ‘Don’s Tunes’ verzocht de band om hun versie van Otis Rush’ klassieker ‘Double Trouble’ te mogen plaatsen. Inmiddels meer dan 100.000 weergaven verder, heeft dit de band vele nieuwe aanhangers in binnen- en buitenland opgeleverd. Met het nummer ’Time To Go’ zijn The Silver Dimes ook te horen op de verzamel cd ‘Backroom Blues Vol. 7’ uitgebracht door Bongo Boy Records US.


Meer

Zie voor meer informatie en een overzicht van deze en andere

(muzikale)activiteiten in en rond café Royal ook de site of like de Facebookpagina.

Datum

25  zaterdag 25 januari 2020 om 22.00 uur

Website en social links

www.caferoyalmill.nl

Adres

café Royal

Kerkstraat 35 – 37

5451 BM Mill