Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Muddy Goggles en Freeb op nieuwjaarsparty in café Royal Mill

Zaterdagavond 4 januari verzorgen Muddy Googles en FREEB een

Nieuwjaarsconcert in café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Vanaf 22.00 uur zijn deze bands er te horen en zien en maken zij er een muzikale Nieuwjaarsparty van om het jaar 2020 goed te beginnen. Toegang is gratis.



Muddy Goggles

Opgestaan uit de kluchten van een donker en dampend muziekmoeras, ziet Muddy Goggles in 2018 het levenslicht. Met één missie bundelen deze ervaren muzikanten hun krachten: rocken! Al snel neemt de band hun eerste album op en nu zijn ze klaar om de harten van rock-fans te veroveren. Een portie harde, rauwe groove-rock, zo kan de muziek van Wilbertoordse viermans formatie het best omschreven worden. Deze mannen hebben al heel wat podia gezien. Je kent ze waarschijnlijk al van hun vorige bands Galvanized, Alice Dee en Helse Jagthonden.


FREEB

Welke band koppelt hardcore, grunge, trash en zelfs hip-hop? Een organisator noemt FREEB eind 2016 dan ook ‘een volstrekt unieke mix van verschillende genres in een rauwe 90’s sound’.

FREEB stond al op Eurosonic Noorderslag, Bevrijdingsfestivals en in

Paradiso. De geboren 90’s jongens zijn dan al door muziekrecensenten ‘misschien wel de grootste sensatie’ van de regionale festivals genoemd. In juni 2016 wint FREEB de Brabantse editie van Popsport. De band staat begin 2017 opnieuw op Noorderslag, waar zij de Altersonic-zaal platspeelt.

Muzikaal ondergaat FREEB vervolgens een enorme ontwikkeling door nieuwe stijlinvloeden te combineren. Nummers worden gecombineerd met turntable. De hardcore en hip-hop laten ook invloed gelden en vervolgens neemt de band het eerste album op. Het wordt onder handen genomen door DJ DNA, turntablelist

van de URBAN DANCE SQUAD.


Meer

Meer weten over deze en alle andere (muzikale)activiteiten in Café Royal aan de Kerkstraat in Mill? Like de Facebookpagina of zie website.

Datum

4  zaterdag 04 januari 2020 om 22.00 uur

Website en social links

www.caferoyalmill.nl

Adres

Café Royal

Kerkstraat 35/37

5451 BM Mill

advertentie