Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

DC NoScore organiseert 9de Geminte Mill Darttoernooi

Op zaterdag 28 december 2019 organiseert dartclub NoScore in Grandcafé ’t Lagerhuis voor de negende keer een gemeentelijk darttoernooi of te wel de Geminte Mill Dartskampioenschappen. Dat wil zeggen dat iedereen die in Mill, Sint Hubert, Langenboom of Wilbertoord woont of bij een dartclub uit een van deze plaatsen speelt, mee mag doen aan dit toernooi.


Voorinschrijven voor dit toernooi kan tijdens openingstijden aan de bar bij ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill tot en met vrijdag 27 december 2019. Daarna kan er uitsluitend nog ingeschreven worden aan de wedstrijdtafel op zaterdag 28 december tot 20:00 uur. Daarna zullen de eerste poulewedstrijden aanvangen en aansluitend zullen hierop de winnaars- en verliezersronde gespeeld worden.

Vorig jaar ging de “Dennis Kremers Wisseltroffee” naar Nick van Lieshout uit Wilbertoord, maar wie o wie zal er dit jaar met deze felbegeerde wisseltroffee naar huis gaan? Komt het allen meemaken op zaterdag 28 december 2019 vanaf 20:00 uur bij ’t Lagerhuis in Mill.

Meer info over deze dartclub, toernooien en competities kunt u vinden op onze website en facebookpagina.


Datum

28  zaterdag 28 december 2019 om 20.00 uur

Website en social links

www.dcnoscore.nl

Adres

’t Lagerhuis

Beerseweg 9

5451 NR Mill

advertentie