Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Rex & Band bij Café Royal in Mill

Zaterdag 14 december is het in Café Royal aan de Kerkstraat in Mill weer tijd voor muziek. Hier is sowieso elke laatste zaterdag van de maand live muziek te horen in de vorm van blues, maar ook op tal van andere momenten zijn er live optredens te vinden. Op zaterdagavond 14 december is dit vanaf 22.00 uur met covers van Rex & Band. Toegang is helemaal gratis.


Rex & Band

Rex & Band is ontstaan doordat een paar geroutineerde muzikanten toch nog voor de hobby muziek wilden maken. De eerste samenstelling kwam tot stand in mei 2014. Ze hebben toen een naam gezocht en kwamen al snel tot de conclusie dat de band naar hun trouwe vriend, Rex (de hond), vernoemd moest worden. Na

wat wijzigingen bestaat de huidige formatie nu uit zes leden die in oktober 2018 van start zijn gegaan.


Samen zijn ze goed voor 200 jaar ervaring.

Rex & Band speelt nummers uit de jaren 60, 70, 80 en 90 met soms een uitstapje naar de jaren 2000 tot en met nu. Een allround band die uitstralen dat muziek maken leuk is en dat de nummers herkenbaar moeten zijn voor het grote publiek,met een knipoog naar onze “ leeftijdsgenoten”.


Café Royal

In Café Royal is elke laatste zaterdagavond van de maand live blues te horen. Maar ook op tal van andere momenten is er live muziek te horen. Blijf op de hoogte via de Facebookpagina of zie de muziekagenda op de website.


Datum

14  zaterdag 14 december 2019 om 22.00 uur

Website en social links

www.caferoyalmill.nl

Adres

Cafe Royal

Kerkstraat 35/37

5451 BM Mill

advertentie