Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Extra feestelijke Telebingo

Zaterdag (14 december) is het bij de Lokale Omroep Mill vanaf 20.30 uur tijd voor Telebingo. Voor slechts 5 euro per bingokaart speelt u 5 rondes mee en maakt u per ronde kans op minimaal 50 euro aan prijzen. Telebingo wordt zowel op TV als radio (kabel en vrije ether) uitgezonden. Ook via internet kunt u meespelen. (Kijk Live of Luister Live). Op de website vindt u de frequenties van alle aanbieders.


Naast geldprijzen zijn ook cadeaubonnen te winnen van:

Bakkerij Maarten Manders – 't Snuutje rijwielhandel – Plaza de Frietkraam – Delfino Pizzeria & Grillroom – Berends Bloemsierkunst – Steakhouse Don Kiesjot – Snackbar Any Tyme de Keizer – Grandcafé `t Centrum - The Florist – Boerderijwinkel Verdaasdonk – Brasserie D'n Buurman – De Molen van Mill – Schoonheidssalon Anke van den Heuvel en Kasteel Tongelaar.


Voor de december bingo zijn extra prijzen beschikbaar gesteld. Zo geven we onder andere weg: 


Een cadeaucard van de Hema t.w.v. Eur. 25,--,  2 x 1 cadeaubon van Buitengewoon Kado á Eur. 25,--,  en bon voor een appelflap van Shell Schimmel. Daarnaast hebben we 2 x een bon voor een vuurwerkpakket van Eur 25,-- van de Boerenbond in Mill, een bon van Eur. 35,-- van Grandcafé ’t Centrum alsmede een bon van café Libre en De Valkhoeve. Ook zijn er 2 toegangsbewijzen voor de Wellnessboot in Mill te winnen, een bon van Sally’s Trimsalon in Mill en een bon voor 2 gratis kienkaarten voor de wekelijkse kienavond op woensdag in 't Lagerhuis in Mill . Tot slot geven we ELKE RONDE een tegoedbon weg voor 10 hertenbiefstukjes. 


Bingokaarten kunt u tot zaterdag 14 december 14.00 uur kopen bij (op = op): 

Mill - Primera Schipperheijn Schoolstraat 39 

Langenboom - Bakkerij Verkerk Dorpsstraat 33 

Sint Hubert - Josina van Ras Jachthoornstraat 17 

Wilbertoord - Siebers woonstoffen  St. Josephplein 3 


De laatste kaarten kunt u bestellen of ophalen in de studio (Myllesweerd) op zaterdag 1 december tussen 12.00 uur en 14.00 uur, telefoon 0485 – 455091.


Telefonisch bestelde kaarten worden op de dag van uitzending tussen 14.00 uur en 16.00 uur (in de gemeente Mill en Sint Hubert) bij u thuisbezorgd.


Meer weten? Stuur een mailtje naar telebingo@lokaleomroepmill.nl of kijk op de website. Daar is ook het reglement van Telebingo te vinden.

Datum

14  zaterdag 14 december 2019 om 20.30 uur

Website en social links

www.lokaleomroepmill.nl

Adres

Lokale Omroep Mill

Kerkstraat 3

5451 BM Mill

advertentie