Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Illusionist Jochem Nooyen in Myllesweerd

In de illusieshow Privacy verwondert Jochem Nooyen je met miraculeuze begoochelingen. Hij leest je gedachten en achterhaalt schijnbaar moeiteloos wat je dacht te kunnen verbergen. Kan hij zijn eigen geheimen bewaren? Is privacy een illusie? Deze show staat zaterdagavond 16 november op het programma in Myllesweerd in Mill. Aanvang 20.15 uur en tickets kosten 18,- euro, dat is inclusief een consumptie. Haal tickets bij de balie of reserveer via de website.


Sinterklaas kent je verlangens, Facebook weet wanneer je je relatie gaat verbreken en sommige supermarkten hebben eerder door dan jij dat je in verwachting bent. 'Als je graag wilt dat iets geheim blijft, dan kun je maar beter helemaal geen gebruik maken van internet', zei nota bene voormalig Google-CEO Eric Schmidt. Alles wat je online doet is te achterhalen, maar je gedachten zijn veilig. Toch? In Privacy zoekt mind-illusionist Jochem met humor en magie uit of dit klopt.


Zie voor meer informatie rond het theater- en filmseizoen van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill hun Facebookpagina of de site.

Datum

16  zaterdag 16 november 2019 om 20.15 uur

Website en social links

www.myllesweerd.nl

Adres

Myllesweerd

Kerkstraat 3

5451 BM Mill

advertentie