Openingsavond film- en theaterseizoen Myllesweerd – haal gratis tickets

Film - La Famille Bélier

Iedereen in de familie Bélier is doof. Iedereen behalve Paula, de oudste dochter, een jonge studente die plots ontdekt dat ze geweldig kan zingen. Ondanks de puberteitsproblemen waarmee ze worstelt en ongeacht de handicap van haar familie, blijft Paula haar droom koesteren en zal zij dit voorheen ongekende zangtalent benutten.


Cabaret – Arjan Kleton

Aansluitend is het tijd voor cabaret. Als je tijdens een goede avond doorzakken je grootste geheimen aan de bar verteld hebt, dan ben je blij als niemand dat onthouden heeft. Niemand behalve de barman dan. Cabaretier Arjan Kleton is die barman. De barman die aan alle vooroordelen voldoet, hoe hard hij zich er ook tegen verzet.


After party

Deze openingsavond wordt vanaf 22.15 uur muzikaal afgesloten door de Akoestische Maten. Zij brengen rock en blues uit het verleden en zorgen voor een juiste sfeer tijdens deze after party.


Gratis

De toegang is gratis. Maar tevoren deze gratis tickets ophalen is om organisatorische redenen wel raadzaam. Per persoon zijn 4 gratis tickets af te halen bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Zie voor het hele programma 2019 – 2020 ook www.myllesweerd.nl

Datum

27  vrijdag 27 september 2019 om 19.30 uur

Website en social links

www.myllesweerd.nl

Adres

Cultureel Centrum Myllesweerd

Kerkstraat 3

5451 BM Mill

advertentie