Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Telebingo

Het is weer tijd voor Telebingo. Voor slechts 5 euro per bingokaart speelt u 5 rondes mee en maakt u per ronde kans op minimaal 50 euro aan prijzen. Telebingo wordt zowel op TV als radio (kabel en vrije ether) uitgezonden. Via Ziggo digitaal kanaal 45 is deelnemen ook mogelijk in de gemeente Grave, Cuijk, Boxmeer, Sint Anthonis, Landerd, Uden en Veghel. Voor overige aanbieders zie de website.


Prijzen

Naast geldprijzen zijn er ook cadeaubonnen te winnen van:

Bakkerij Maarten Manders – 't Snuutje rijwielhandel – Plaza de Frietkraam – Delfino Pizzeria & Grillroom – Berends Bloemsierkunst – Steakhouse Don Kiesjot – Snackbar Any Tyme de Keizer – Grandcafé `t Centrum - The Florist – Boerderijwinkel Verdaasdonk – Eten & Zo – De Molen van Mill – Haarsalon Haartrots in Wilbertoord en Kasteel Tongelaar.


Als extra prijzen geven we weg: een auto wasbon en een bon voor een belegd broodje van Shell Schimmel in Mill, 2 toegangsbewijzen voor de Wellnessboot in Mill, een bon van Sally’s Trimsalon in Mill, een bon voor 2 gratis kienkaarten voor de wekelijkse kienavond in ’t Lagerhuis en een waardebon van Schoonheidssalon Anke van den Heuvel.


Bingokaarten

Bingokaarten kunt u tot zaterdag 2 november 14.00 uur kopen bij:

Mill - Primera Schipperheijn Schoolstraat 39 

Langenboom - Bakkerij Verkerk Dorpsstraat 33 

Sint Hubert - Josina van Ras Jachthoornstraat 17 

Wilbertoord - Siebers woonstoffen St. Josephplein 3 


Bestellen via telefoonnummer 0485-455091 of de kaarten ophalen in de studio (Myllesweerd) kan ook op de dag van uitzending tussen 12.00 uur en 14.00 uur. U kunt dan ook kaarten bestellen waarbij de nummers op volgorde staan.


Telefonisch bestelde kaarten worden op de dag van uitzending tussen 14.00 uur en 16.00 uur (in de gemeente Mill en Sint Hubert) bij u thuisbezorgd. Kaarten per mail ontvangen kan ook, dit is makkelijk voor deelnemers buiten de gemeente Mill.


Meer weten? Stuur een mailtje naar telebingo@lokaleomroepmill.nl of kijk op de website. Daar is ook het reglement van Telebingo te vinden.

Momenten

5  zaterdag 05 oktober 2019 om 20.30 uur
2  zaterdag 02 november 2019 om 20.30 uur

Website en social links

www.lokaleomroepmill.nl

Adres

Lokale Omroep Mill

Kerkstraat 3

5451 BM Mill

advertentie