Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Beer & Music 2019 op Kasteel Tongelaar in Mill

Speciaalbierfestival met 5 brouwerijen, barbecue en muziek op het kleinste festivalterrein van Nederland: het binnenplein van Kasteel Tongelaar.


Bierliefhebbers; deze is voor je agenda: zondag 25 augustus organiseren Brouwerij de Blauwe Knoop en Kasteel Tongelaar in Mill een gratis speciaalbierfeestje op het binnenplein. Met BBQ XXL van Chef Hans en zijn team en live muziek van the Tawny Brothers!


Deelnemende brouwers

De line-up van brouwers bestaat uit Brouwerij de Stramme Kabouter uit Mill, Brouwerij Wijchense Schone, Brouwerij de Kantelaer uit Siebengewald en Lux Brewery uit Eindhoven. De jongens van brouwerij de Blauwe Knoop, die hun brouwerij in het kasteel hebben, zijn gastheer en mede-organisator van dit feestje.


Live cooking & brewing

Grillmeisters Hans van der Steijn en zijn koksmaatjes staan achter de BBQ-smoker en XXL-driepoot met hun legendarische Pulled pork en ander lekkers. In de brouwerij ben je van harte welkom voor de speciaalbiertjes van de Blauwe Knoop, één van de weinige kasteelbrouwerijen in Nederland. De brouwerij is de hele dag geopend; de brouwers zijn aan het werk en enthousiast om het brouwproces aan je uit te leggen.


The Tawny Brothers

Vanaf 15 uur is er live muziek van the Tawny Brothers! Deze Volkelse band met onze eigen Tijn van Dijk is ontstaan uit Beat the Stones en brengt Southern rock, blues, Americana & country naar het podium op het binnenplein. Denk nostalgische sferen, gerijpte muziek en een funky trompet.


Praktisch

Geen entree, gewoon lekker komen en de zomer met ons vieren.

Zondag 25 augustus, van 13 tot 19 uur.

The Tawny Brothers spelen om 15 uur.

Autonavigatie Hoogedijk Mill


Datum

25  zondag 25 augustus 2019 om 13.00 uur

Website en social links

www.kasteeltongelaar.nl

Adres

Kasteel Tongelaar

Tongelaar 12

5451 HS Mill

advertentie