Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Langenboms Buuten

Voor de achtste keer vindt op Eerste Pinksterdag zondag 9 juni Langenboms Buuten plaats bij activiteitenpark De Hinde in Langenboom. Voorgaande jaren was er een buitenmarkt bij maar sinds vorig jaar is er live muziek met veel gezelligheid dat rond de klok van 14.00 uur gaat beginnen.


Als eerste treedt de band "Rond de Vijftig" op. Deze band is in 1974

ontstaan. Na wat wisselingen in de band zijn ze nu met z'n 4-en en weten ze de gezelligheid erin te brengen met hun nummers Amerillo en Teach your children en vele andere bekende nummers uit de Top 40, vanzelfsprekend is ook het oudere dansrepertoire afgestoft en lijkt het even alsof de tijd heeft stilgestaan.

Rond de klok van 17.00 uur komt de formatie van Dogs Allowed op het podium. Zij komen uit de regio Cuijk en zijn al ruim 30 jaar actief. Zij brengen nummers van Golden Earring, Status Quo maar ook ZZ top en Deep Purple.


Uiteraard is het park ook te bezichtigen met de activiteiten die we te bieden hebben zoals klompengolf, adventure golf, boerenlympic, oud Hollandse spelen en meer. Nieuw dit jaar is een spannende escape room die je terug brengt in de vorige eeuw. Deze is niet te bezichtigen, maar wel te boeken met een groep van maximaal 6 personen. Ook wordt er nog hard gewerkt om het kabouterland om te bouwen tot laserschieten. Vanaf heden is het mogelijk om

ook weer met kinderfeestjes naar de hinde te komen. Al dan niet met een compleet arrangement. Grote en kleine groepen zoals families, vrienden en buurtschappen of teambuilding met je collega's zijn natuurlijk ook welkom voor een activiteit met eventueel lunch, buffet of BBQ.

Datum

9  zondag 09 juni 2019 om 14.00 uur

Website en social links

Adres

De Hinde

Rogstraat 17

5453 RE Langenboom