Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Stoep, schuur en garageverkoop

Van Legerjeep tot MARS-producten en van huisraad tot kleding op stoep, schuur- en garageverkoop.


Zondag 19 mei organiseert Stichting Activiteiten Mill voor het 5e achtereenvolgende jaar een stoep- schuur- en garageverkoop in de gemeente Mill en Sint Hubert. Dit jaar is deze mogelijk gemaakt dankzij een financiële bijdrage uit het fonds maatschappelijke projecten van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. Op tal van adressen in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord zal van 11.00 uur tot 16.00 uur het meest uiteenlopende materiaal worden aangeboden.


Het aanbod is ook dit jaar weer divers. Zo is er een adres in Mill waar speciale producten van MARS worden aangeboden. Medewerkers van MARS doen binnenkort mee aan de RoPaRun. Door deze dag wil men extra sponsorgeld inzamelen. Maar ook is op een adres in Langenboom een Nekaf Legerjeep uit 1960 te koop. Daarnaast worden her en der oude (lampen)radio’s aangeboden, oude bromfietsen en ook heel wat Lp’s, Cd’s,boeken, puzzels, huisraad, kleding, schoenen en speelgoed zal op zondag 19 mei van eigenaar wisselen.


Een digitale lijst van alle deelnemende adressen is vanaf 14 mei te vinden op de website. Ook zijn deelnemende verkoopadressen herkenbaar aan ballonnen, vlaggen en ander promotiemateriaal. Wilt u de digitale lijst deelnemers per mail ontvangen? Stuur dan hiervoor een verzoek naar Stichting Activiteiten Mill via info@uitinmill.nl

Datum

19  zondag 19 mei 2019 om 11.00 uur

Adres

Mill & Sint Hubert

Diverse adressen

5451 AV Mill

advertentie