Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Feestelijke sluiting filmseizoen Myllesweerd – ook leuk als cadeau voor Moederdag

Zowel woensdagavond 1 als woensdagavond 15 mei is het Filmhuis in Mill geopend. Het filmhuis is een onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill en is elke eerste en derde woensdagavond van de maand actief, dat van september tot en met mei. Er staan nu nog twee films op de planning, waarvan woensdagavond 15 mei te reserveren is inclusief een diner bij Grandcafé ’t Centrum. Dit is ook een mooi cadeau voor bijvoorbeeld Moederdag. Maar ook zonder diner kan men naar deze films.


Molly’s Game – woensdag 1 mei om 20.00 uur 

'Molly's Game' vertelt het waargebeurde verhaal van skiester Molly Bloom. Nadat Molly zich net niet weet te kwalificeren voor de Olympische Spelen reist ze af naar Los Angeles om er als cocktailserveerster te werken. Al snel groeit ze via het sociale circuit uit tot organisator van underground pokertoernooien voor de elite in Hollywood.


Film met diner

Woensdagavond 15 mei is Tulipani te zien in Filmhuis Mill. Maar voor deze film start kunnen liefhebbers eerst genieten van een diner bij Grandcafé ’t Centrum. Dit start om 17.30 uur en men kan kiezen uit 2 verschillende menu’s. Hierbij zal kok Sjaak zorgen dat men tijdig klaar is met tafelen zodat men niets van de film hoeft te missen. Dit arrangement inclusief diner, film en een consumptie na afloop van de film kost 25,- euro per persoon.


Tulipani – woensdag 15 mei om 20.00 uur

Tulipani is een sprookjesachtige tragikomedie over een romantische Zeeuwse boer die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar Zuid-Italië fietst om een nieuw bestaan op te bouwen. Aan de rand van een klein dorpje weet hij op miraculeuze wijze tulpen te kweken en groeit hij uit tot een levende legende. Dertig jaar later probeert een Italiaanse politie-inspecteur te achterhalen wat er daadwerkelijk gebeurde.


Tickets

Een ticket voor de film kost 5,- euro. Dit is inclusief een consumptie. Tijdens de film op 15 mei krijgen bezoekers tijdens een feestelijke afsluiting van dit seizoen ook een extra hapje en drankje aangeboden. Reserveer online (met € 0,99 reserveringskosten) via website of haal de tickets op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Reserveren voor het diner op 15 mei kan tot en met zondag 12 mei, maar vol is vol.

Momenten

1  woensdag 01 mei 2019 om 20.00 uur
15  woensdag 15 mei 2019 om 20.00 uur

Website en social links

www.myllesweerd.nl

Adres

Myllesweerd

Kerkstraat 3

5451 BM Mill

advertentie