Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Koningsdag Mill

Je hoeft nu niet meer weg uit Mill met Koningsdag! Na de activiteiten van Stichting Kinderfeesten Mill zal op Koningsdag 27 april a.s. bij goed weer een terras geopend worden in het Aldendrielpark in Mill. 


Gehoor aan de mensen

“Al een aantal jaar horen wij geluiden van mensen dat ze graag in Mill

willen blijven met Koningsdag. Lekker op een terrasje zitten, maar ook dat er iets te doen is. We zien nu dat na het programma van Stichting Kinderfeesten het plein helemaal leegloopt, “ aldus Bas de Veer, één van de initiatiefnemers van het Oranje Terras in Mill. Samen met Ad Heijs bedacht hij het plan om een terras te openen. “Met een snackwagen en een bar en natuurlijk een springkussen zodat ouders met kinderen ook wat langer kunnen blijven zitten.” 


In eerste instantie was het de bedoeling om ook een tent te plaatsen, zodat het bij regenachtig weer ook door kon gaan. Door de hoge kosten, heeft de organisatie besloten dit niet te doen en het alleen door te laten gaan bij goed weer.

Ad: “We hebben geen budget en daarnaast zijn de opbrengsten voor

het goede doel. Daarom willen we de kosten ook zo laag mogelijk houden.” 


Opbrengst voor de jeugd van Mill

Het goede doel waar de opbrengst naar toe gaat, stond voor de organisatie gelijk vast: Stichting Kinderfeesten Mill en jeugdcarnaval De Foekepot. “We willen dat het geld geïnvesteerd wordt in de jeugd van Mill”. 


Muziek, dansen en springen

Het ochtendprogramma van Stichting Kinderfeesten duurt tot ongeveer half 2. Daarna wordt het Oranje Terras geopend. Aan muziek en entertainment is gedacht: Renske Schreven zal het spits afbijten met een dansworkshop voor kinderen tot en met 8 jaar. De deelname is gratis.

Aansluitend zal René Goossens voor een mooi stukske muziek zorgen. René maakt van elke gelegenheid een feest. Hij speelt in op het publiek: van Nederlandstalige meezinger tot stevige rockhit, van seventies tot dance classic.” 

Om 17.00 uur zal DJ Benzel de oranje knopen laten springen met de lekkerste plaatjes, dus reden genoeg om er een mooie Koningsdag van te maken.


Alleen bij mooi weer

Het Oranje Terras gaat alleen door bij goed weer. Hou daarom de media in de gaten voor het laatste nieuws over dit mooie festijn voor jong en oud. Wij zijn enthousiast! Jullie ook?

Meer informatie op de website of volg OranjeTerrasMill of Facebook.

Datum

27  zaterdag 27 april 2019 om 09.00 uur

Website en social links

www.oranjeterrasmill.nl

Adres

Oranje Terras

Aldendrielpark

5451 NZ Mill

advertentie