Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Baby- en Kinderbeurs in Mill

Bij City Resort Hotel Mill (voorheen Fitland) aan de Hoogveldseweg 1 in Mill wordt zondag 31 maart weer een baby- en kinderbeurs gehouden. De organisatie van de babykinderbeurs verwacht wederom een grote drukte. De beurs die 2 keer per jaar wordt gehouden, is inmiddels een begrip voor Mill en omgeving geworden. Je kunt er makkelijk en gratis parkeren. 


Goed doel

Tijdens deze beurs is er aandacht voor Geven voor Gambia. Zij verzamelen allerlei spullen in voor Gambia om de bevolking te kunnen voorzien van hun eerste levensbehoeften. Er heerst namelijk een grote armoede in het land Gambia. Vaak is er geen geld om eten te kopen. Laat staan geld voor kleding, geld om in een goed gebouwd huis te kunnen wonen of bijvoorbeeld geld om de kinderen naar school te kunnen laten gaan. Na afloop van de beurs kunnen er spullen zoals kleding en schoolmateriaal worden achter gelaten voor de kinderen in Gambia.


Beurs

Van alles is er te koop wat interessant is voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Onder ander kinderkleding en babyspullen in allerlei soorten en maten. Bekend speelgoed zoals duplo- en lego blokken, barbiepoppen en gezelschaps- en computerspelletjes. De gebruikte spullen of partijgoederen worden te koop aangeboden door particulieren. 


De openingstijd van de beurs is zondag 31 maart van 10.30- 13.00 uur en de entree is €2.00. Voor meer informatie kijk op de website of volg ze op Facebook

Datum

31  zondag 31 maart 2019 om 10.30 uur

Website en social links

www.babykinderbeurs.nl

Adres

City Resort Hotel Mill

Hoogveldseweg 1

5451 AA Mill