Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Regionale pronkzitting Mill

Regionale pronkzitting voor en door iedereen met een verstandelijke

beperking Stichting Carnaval Mill organiseert op vrijdag 22 februari 2019 opnieuw de jaarlijkse pronkzitting voor mensen met een verstandelijke beperking uit de gehele regio.


Gezien alle voorgaande jaren gaat de organiserende commissie er ook nu weer vanuit dat het een super gezellige en feestelijke avond zal worden. Deze start vrijdag 22 februari 2019 om 19.00 uur in de Theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill en zal tot 22.30 uur gaan duren.


Tijdens deze regionale pronkzitting staat optredens op het showpodium, feesten, (mee)zingen en dansen voorop. Ook zal er nog een speciaal prinsenpaar verschijnen om de avond nog meer sfeer te

geven. Samen met prins Bram en prinses Renske van ’t Gèrmelaand zal dit prinsenpaar tijdens de polonaise voorop gaan. Het belooft weer een avond te worden met allerlei verrassingen.


Natuurlijk zijn ook de winnaars van het blerlied de Professors aanwezig en tijdens de after party zal het dak eraf gaan samen met DJ Jack Roijendijk.

Heb je een leuke act en heb je zin om op deze avond een optreden te verzorgen kan je je nog aanmelden, dit kan je doen bij Francy Coppens door een mailtje te sturen naar regiozitting@germelaand.nl


Meer weten over carnaval in Mill en alle carnavalsactiviteiten? Like dan de Facebookpagina van ’t Gèrmelaand of zie website.

Datum

22  vrijdag 22 februari 2019 om 19.00 uur

Website en social links

www.germelaand.nl

Adres

Cultureel Centrum Myllesweerd

Kerkstraat 3

5451 BM Mill

advertentie