Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Groots feestweekend jubileum Grandcafé ’t Lagerhuis in Mill

In 1999 opende Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill de deuren. Dat is in 2019 dus precies 20 jaar geleden. In die 2 decennia Lagerhuis waren er naast veel feesten en partijen ook heel wat muzikale, humoristische en tal van andere activiteiten. Het 20-jarig bestaan van ’t Lagerhuis laten Hanneke, Stephan en Patrick Weren niet zomaar voorbij gaan. Zij hebben een meer dan feestelijk programma samengesteld om samen met alle belangstellenden dit jubileum te vieren.


Vrijdag 8 februari – BZB en The Wetnecks

BZB - Lowlands, Parkpop, Pinkpop, Paaspop, FestyLand en Zwarte Cross: BZB kwam, zag en overwon! Maar naast deze grote festivalshows, duiken de mannen de wintermaanden graag de kroeg in. Klein en intiem, oftewel: Unplugged! Gewapend met het nieuwe album Domme Dingen Doen op zak, aangevuld met krakers zoals Echte Vrienden, Koning Pintenman, Ik Leer Het Nooit en De Bankzitter in een akoestisch jasje, is stilstaan onmogelijk en tovert BZB de kroeg om tot een feestende massa! 


Wetnecks - Maar BZB komt niet alleen. De band neemt de zeven broers van The Wetnecks, straight from Alabama (USA), mee tijdens de Unplugged Tour. De support show van deze nieuwe festivalsensatie is in een razend tempo Nederland aan het veroveren met bekende hits van toen en nu in een Hilbilly stijl.

Tickets - De deuren gaan om 20.30 uur open. DJ Maarten de Groot zal vanaf dan iedereen opwarmen voor BZB en Wetnecks. Toegangskaartjes kosten 15,- euro en zijn online te koop via de website.


Zaterdag 9 februari – receptie, Two Stools, René Goossens, Sjieke Bazen en DJ Tom Verweijen

Op zaterdag 9 februari gaat het jubileumweekend van Grandcafé ’t Lagerhuis door. Dan start er om 19.00 uur een receptie, waar iedereen Hanneke, Stephan en Patrick kan feliciteren. Aansluitend start er op 3 plekken in ’t Lagerhuis een muziekprogramma. In het café zijn Two Stools te horen, in zaal 1 zal one-man-band René Goossens zorgen voor feest en Sjieke Bazen en DJ Tom

Verweijen laten de jaren 90 herleven in zaal 2. Toegang is helemaal gratis. 


Meer

Meer weten of tickets voor vrijdagavond 8 februari kopen? Surf naar

de website!

Momenten

8  vrijdag 08 februari 2019 om 20.30 uur
9  zaterdag 09 februari 2019 om 19.00 uur

Website en social links

www.lagerhuismill.nl

Adres

Grandcafé ’t Lagerhuis

Beerseweg 9

5451 NR Mill

advertentie