Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Lezing over Vasomotietherapie

Woensdagavond 6 februari is er in Wijkaccommodatie de Wester aan de Havikstraat in Mill een lezing en informatieavond over Vasomotietherapie.

Deze start om 20.00 uur. Toegang is gratis en tevoren aanmelden is niet nodig. Op deze avond zal ook Ietje Zeguers samen met andere

ervaringsdeskundigen en Dr Jan Hoevenaars aanwezig zijn. In een lezing vertellen zij dan meer over bestrijding van ziekten en pijn door

Vasomotietherapie.


Mevrouw Zeguers vertelt hoe zij kennis heeft gemaakt met Vasomotietherapie: “In 2016 heb ik een lezing bijgewoond bij de KBO in Elsendorp. Daar werd ik enthousiast door het verhaal wat Mario Bardoel daar vertelde. Ik was erg sceptisch maar hij vertelde dat men de therapie vier maanden uit kan proberen en wanneer de therapie niet of onvoldoende aansloeg dat ik het apparaat zonder enige kosten terug kon geven.”

Ook het feit dat Dokter Jan Hoevenaars hem ondersteunt en achter de therapie staat gaf haar een veilig gevoel.


Over haar klachten vertelt zij: “Ik heb diabetes en Neuropathie. Ik liep

s’nachts huilend door het huis van de pijn. Na twee weken Vasomotietherapie merkte ik al verbetering. Ik kon al vrij snel een hele nacht doorslapen, kreeg meer energie en was minder humeurig”.

Ook viel ze 12 kilo af en haar insuline halveerde in een half jaar tijd.

“Dit komt doordat de medicijnen beter bij de cellen komen en doordat mijn alvleesklier weer wat beter functioneert.”


Tijdens de behandeling met Vasomotietherapie voel je bijna niets. Ietje: “Klopt, dat is het vreemde, alleen een kleine tinteling is te voelen. Je gaat op de matras liggen en dat deed ik 2 keer per dag 8 minuten. Ook zit er een applicatie bij waarmee je plaatselijk pijn kunt bestrijden.” Ietje is erg enthousiast over Vasomotietherapie. “Tijdens de lezing in Mill is nog beter uit te leggen hoe het werkt en welke mogelijkheden er zijn.

Verschillende ziektebeelden en klachten zijn hiermee te behandelen. Ik hoop dat veel mensen komen luisteren en kijken.”


Overzicht kwalen

Met Vasomotietherapie zijn tal van kwalen en aandoeningen te behandelen. Hierbij gaat het om o.a. diabetes, COPD

Artrose, koude handen en voeten, slapeloosheid, reumatoïde artritis,

burn-out, ibromyalgie, CVS, M E, M S, whiplash, rugpijn, bronchitis, jicht, spataderen, polyneuropathie, hoge bloeddruk, longfibrose, rusteloze benen, ziekte van crohn en tevens bevordert een behandeling de werking van alle organen.


Iedereen is welkom op woensdagavond 6 februari in de Wester in Mill. Aanvang 20.00 uur. Bent u woensdag 6 februari niet in de gelegenheid aanwezig te zijn of wilt u nu al meer weten? Check dan de website.


Datum

6  woensdag 06 februari 2019 om 20.00 uur

Website en social links

www.vasomotietherapie.nl

Adres

Wijkaccommodatie De Wester

Havikstraat 1

5451 XG Mill

advertentie