Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Dirk Scheele met z'n leukste liedjes

Lievelingsliedjes? Iedereen heeft er wel één. In de solovoorstelling op zaterdag 5 januari in Theater Myllesweerd in Mill speelt Dirk Scheele er een heleboel. Alle genres komen voorbij, van rock & roll en blues, tot pop en wereldmuziek. Maar dan op z’n Dirks natuurlijk. Verzoeknummertjes? Kom maar op! Z’n leukste liedjes is een vrolijke voorstelling vol met meezingers voor het grote en kleine kinderpubliek. 


Dirk Scheele

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Dirk: ‘Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!’


Tickets

Er zijn zaterdag 5 januari 2 shows. Eentje om 11.00 uur en eentje om 14.00 uur. Tickets kosten 11,- euro en dat is inclusief een glaasje ranja en wat lekkers. Reserveer tickets online of haal ze op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Momenten

5  zaterdag 05 januari 2019 om 11.00 uur
5  zaterdag 05 januari 2019 om 14.00 uur

Website en social links

www.myllesweerd.nl

Adres

Myllesweerd

Kerkstraat 3

5451 BM Mill

advertentie