Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Black Cat Biscuit bij Café Royal In Mill

Café Royal aan de Kerkstraat in Mill sluit het jaar muzikaal af met hun

traditionele blues avond op de laatste zaterdag van de maand.



Zaterdag 29 december staat de verrassende bluesband Black Cat Biscuit er op het podium. De show start om 22.00 uur en de toegang is zoals gebruikelijk helemaal gratis.


Black Cat Biscuit

Geen plat getreden paden of grijs gespeelde covers bij Black Cat Biscuit, maar een verrassende, bij wijlen hitsige cocktail van frisse nummers gemarineerd in een ‘special gumbo hot sauce’ gebracht door vijf gedreven muzikanten!


Yasser (Six-pack, Wood & Roses) is uw gastheer met een in alcohol

doortrokken blues stem die toch met vaste hand zijn swingende gitaar en de rest van de band leidt. 

Patrick ‘P.Daddy Alley’ Indestege (Big Mama’s Kitchen, Rhythm Bombs, Elmore D, Ale & Alley) op contrabas vormt met Jeffrey Gijbels (Belgium’s Got Talent, Festeyn) op drums een vertrouwde rhythm section die swingt als een tiet! Stanley Patty (Doctor Rhythm, Phil Bee and the Buzztones, Rhythm Bombs, The Loveveins) is één van de meest gewaardeerde bluesgitaristen in de Benelux, zijn sound is een mix van zijn voorbeelden Magic Sam, Albert Collins en Johnny Guitar Watson, vermengd met zijn eigen typische gevoel en techniek. Mr Mark Sepanski (the Monday Lovers, Six-pack) blaast de ziel uit zijn lijf en bekeert de laatste twijfelaars tot het Bluesdom.


Meer weten over deze en alle andere activiteiten in en rond Café Royal in Mill? Like de Facebookpagina en zie onze website.

Datum

29  zaterdag 29 december 2018 om 22.00 uur

Website en social links

www.caferoyalmill.nl

Adres

Café Royal

Kerkstraat 35/37

5451 BM Mill