Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Presentatie-dag in Myllesweerd

Op zondag 16 december organiseert Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill een Presentatie-dag. Alle clubs, verenigingen, stichtingen en overige (niet-commerciële) organisaties kunnen zich op deze open dag aan het publiek presenteren. Dit alles van 12.00 uur tot 16.00 uur.


Voor wie

Bent u als club, vereniging of stichting op zoek naar extra leden,

vrijwilligers of gebruikers van uw diensten en producten? Wilt u wat u zoal doet eens extra onder de aandacht brengen? Of wilt u werken aan extra naamsbekendheid? Reserveer dan ruimte voor de Presentatie-dag die Myllesweerd organiseert op zondag 16 december. Ook de vaste huurders van Myllesweerd zullen deze zondagmiddag de deuren openen en laten zien wat zij zoal doen. Maar ook incidentele huurders van Myllesweerd en overige clubs en

verenigingen uit de gemeente Mill en Sint Hubert kunnen gratis aan deze Presentatie-dag deelnemen. Naast het een en ander vertellen in een eigen standje, is ook het grote podium in de theaterzaal beschikbaar voor presentaties, shows, dans, muziek en toneel.


L.O.M.

Dit weekend viert de Lokale Omroep Mill ook het 30-jarig bestaan. Dat weekend zijn er dan ook extra radio- en televisie-uitzendingen vanuit een speciale studio in Myllesweerd. Hierdoor zijn er dus ook extra promotiemogelijkheden via RTV voor deelnemers aan deze presentatie-dag.


Aanmelden

U wilt deelnemen aan deze Presentatie-dag? Neem dan contact op met Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill door een mailtje te sturen naar info@myllesweerd.nl

Datum

16  zondag 16 december 2018 om 12.00 uur

Website en social links

www.myllesweerd.nl

Adres

Myllesweerd

Kerkstraat 3

5451 BM Mill

advertentie